Feandei e-kampioenschap | kwalificatietoernooi | PS4

Datum 6 juli 2022
Tijdstip 19:00

Jouw wedstrijden

Hieronder zie je jouw eerst volgende wedstrijd. Wanneer jullie de wedstrijd gespeeld hebben, kan je hier de score invullen.

Nog even geduld...

We wachten tot je tegenstander de uitslag bevestigd heeft voordat je door kan naar de volgende wedstrijd.

Gefeliciteerd! 🎉🏆🎉

Je hebt het Feandei e-kampioenschap | kwalificatietoernooi | PS4 gewonnen!

Helaas...

Je bent uitgeschakeld. Bedankt voor je deelname aan het Feandei e-kampioenschap | kwalificatietoernooi | PS4. We zien je graag de volgende keer weer terug!

Een klein momentje...

De andere spelers van het toernooi zijn nog niet zo ver. Nog een klein momentje voordat we de volgende ronde kunnen starten.
Check onder ‘programma’ of je nog een tegenstander moet krijgen voor deze ronde, of dat je een bye hebt. Dit betekent dat je automatisch een ronde verder bent en wat langer moet wachten op een volgende tegenstander.

Ronde {{ nextMatch.match.round }}

Player 1 Poule {{ pouleLetterFromNumber(nextMatch.match.poule) }} Player 2
{{ nextMatch.match.player_home.display_name }} ? vs. {{ nextMatch.match.player_away.display_name }} ?

Kwalificeer je voor het SC Heerenveen Feandei e-kampioenschap! De finals van dit  toernooi zullen fysiek plaatsvinden tijdens de Feandei op 16 juli 2022. In dit online toernooi kwalificeer jij je voor de finals op deze Feandei. 

Belangrijk!
- Meld je in de Discord server van SC Heerenveen esports via de livechat button hierboven! Via discord zal alle communicatie voor en tijdens het toernooi geregeld worden.
- Vergeet niet om 30 minuten voor aanvang in te checken op deze zelfde pagina (de deelname button hierboven zal om 18:30 veranderen in een check-in button!) Doe dit voor 18:45 anders kan je niet deelnemen aan het toernooi.


Spelregels

Teamkeuze: Clubteams (of landenteams): 'Soccer Aid World XI & Classic XI' mogen niet gebruikt worden.

1. De algemene spelinstellingen:
Uitnodigen: Je kan de tegenstander uitnodigen via het online vriendschappelijk format met de volgende instellingen:
- Lengte per helft: 6 minuten
- Besturing: Willekeurig
- Wedstrijd snelheid: Normaal
- Team type: Online

2. Verplicht wedstrijden uitspelen Het is ten strengste verboden om een wedstrijd vroegtijdig te verlaten (RageQuit). Dit resulteert in een directe diskwalificatie, van het toernooi en de admins kunnen bepalen je voor langere tijd van het platform te schorsen. Hier kun je niet over in discussie gaan.

2. Tijdens het toernooi:

2.1 Online inchecken Een halfuur (18:30) voordat het toernooi van start gaat (19:00) dien je online aanwezig te zijn in de toernooi pagina op het Home of esports platform en zal er een check-in button zichtbaar zijn op de plek van de aanmeld button, dit is er om er zeker van te zijn dat we alleen actieve spelers in het toernooischema verwerken. Meld jij je hier niet aan dan kan je niet deelnemen met het toernooi.

2.2. Start Om een wedstrijd te starten volg je de volgende stappen:
1. Je tegenstander staat in het toernooischema, op zijn profiel kan je zijn PSN ID zien, deze voeg je toe aan je vriendenlijst op jouw playstation.
2. Ga naar het online speltype menu
3. Selecteer vriendschappelijk
4. Selecteer de algemene spelinstellingen zoals genoemd bij punt 1 5. Nodig je tegenstander uit en start de game

2.3. No show Als je tegenstander niet komt opdagen binnen 10 minuten nadat de ronde van start gegaan is, win je automatisch de game. Neem contact op via de live chat met de toernooi moderator om dit kort te sluiten. Dit kan in de #tegenstander-afwezig

2.4. Connectie problemen Om connectie problemen te voorkomen is het van belang om de best mogelijk NAT type te selecteren:
- Beste NAT-type: Type-1 Open
- Meest voorkomend en prima om mee te spelen: Type-2 Moderate
- Minst goede NAT-type: Type-3 Strict.
Mocht het voorkomen dat je niet in staat bent om te connecten met je tegenstander worden er van beide spelers een foto gevraagd. De internetsettings en verbindingsstatus bepalen in dit geval wie de winst krijgt. Mocht het NAT-type gelijk zijn wordt er vanuit gegaan dat diegene met de laagste internetverbinding de veroorzaker is van de disconnection.

2.5. Noteren van uitslag Na de wedstrijd moet er via deze toernooi pagina door beide spelers een uitslag ingevuld worden. Dit kun je doen door op jouw eigen wedstrijd te klikken. Komen de uitslagen overeen, zullen de punten en statistieken automatisch worden doorgevoerd in het platform. Worden er verschillende uitslagen ingevuld, krijgen beide spelers 10 minuten de tijd om met bewijsmateriaal te komen van desbetreffende uitslag. Het is dus altijd van cruciaal belang dat je een foto maakt van de uitslag met daarbij je gamer-tag in beeld. Als een tegenstander voortijdig afsluit wordt de stand die op dat moment op het scorebord staat doorgevoerd, hier moet je dus ook een foto van maken.

2.6 Poulefase In de Poulefase is een gelijkspel een gelijkspel, je speelt hier geen verleningen of golden goals. Als een deelnemer na het spelen van alle poule wedstrijden evenveel punten heeft behaald als een tegenstander, zal er worden geselecteerd op doelsaldo. Als dit vervolgens ook gelijk is zal er worden geselecteerd op onderling resultaat, als dit gelijk is, kijken we naar doelpunten voor. De winnaars van de groepen en nummers 2 stromen door naar de volgende ronde.

2.7 Knock-outs Tijdens de knock-outfase speelt iedere deelnemer één keer tegen zijn of haar tegenstander. Wordt het gelijk dan wordt er direct een nieuwe wedstrijd gestart en spelen we tot golden goal. Als hier geen winnaar uit komt dan mogen de gevreesde strafschoppen bepalen wie de winnaar wordt.

Poule {{ pouleLetterFromNumber(poule) }}

Player 1 Player 2 Score
{{ slot.player_home.display_name }} ? vs. {{ slot.player_away.display_name }} ? bye

{{ slot.match.goals_home }}VS{{ slot.match.goals_away }}

Ronde {{ roundNumber }}

Player 1 Player 2 Score
{{ slot.player_home.display_name }} ? vs. {{ slot.player_away.display_name }} ? bye

{{ slot.match.goals_home }}    VS    {{ slot.match.goals_away }}

Poule {{ pouleLetterFromNumber(poule) }}

# Player G W GL V B P + -
{{ (index + 1) }} {{ player.display_name }} {{ getPlayerTotalPouleMatches(player) }} {{ player.participant.poule_matches_won }} {{ player.participant.poule_matches_tied }} {{ player.participant.poule_matches_lost }} {{ player.participant.poule_matches_byes }} {{ parseInt(player.participant.poule_points) }} {{ player.participant.poule_goals_for }} {{ player.participant.poule_goals_against }}

Vragen over het toernooi?

Hier staan de meest gestelde vragen van het FIFA 20 toernooi.

Powered by Home Of Esports

Home of esports