SC Heerenveen Next E-Talent (PS4)

Datum 4 september 2022
Tijdstip 18:30

Jouw wedstrijden

Hieronder zie je jouw eerst volgende wedstrijd. Wanneer jullie de wedstrijd gespeeld hebben, kan je hier de score invullen.

Nog even geduld...

We wachten tot je tegenstander de uitslag bevestigd heeft voordat je door kan naar de volgende wedstrijd.

Gefeliciteerd! 🎉🏆🎉

Je hebt het SC Heerenveen Next E-Talent (PS4) gewonnen!

Helaas...

Je bent uitgeschakeld. Bedankt voor je deelname aan het SC Heerenveen Next E-Talent (PS4). We zien je graag de volgende keer weer terug!

Een klein momentje...

De andere spelers van het toernooi zijn nog niet zo ver. Nog een klein momentje voordat we de volgende ronde kunnen starten.
Check onder ‘programma’ of je nog een tegenstander moet krijgen voor deze ronde, of dat je een bye hebt. Dit betekent dat je automatisch een ronde verder bent en wat langer moet wachten op een volgende tegenstander.

Ronde {{ nextMatch.match.round }}

Player 1 Poule {{ pouleLetterFromNumber(nextMatch.match.poule) }} Player 2
{{ nextMatch.match.player_home.display_name }} ? vs. {{ nextMatch.match.player_away.display_name }} ?

LET OP: 16+ (verplichting eDivisie).
In dit toernooi gaat SC Heerenveen opzoek naar een nieuwe e-sporter. De top 2 wordt uitgenodigd in het stadion om in gesprek te gaan met SC Heerenveen om de nieuwe e-sporter voor FIFA 23 te worden. 
Dit toernooi zal nog gespeeld worden met FIFA 22! 

1. Teamkeuze: FUT Teams met restricties

1. Overal rating van je team moet 88 of lager zijn, te zien in-game aan het begin van je wedstrijd.
2. Je mag geen speler met een overal rating hoger dan 96 gebruiken.
2. Je team mag niet meer dan 2 ICONS in totaal hebben, inclusief de bank.
3. Je mag geen speler met een overal rating hoger dan 87 op de bank hebben.
4. Alle spelers in je team, inclusief de bank, moeten minimaal 75 rated zijn. Behalve de basisspeler van SC Heerenveen.
5. Leenspelers zijn niet toegestaan.
6. Je moet minimaal 1 speler van SC Heerenveen in de basis hebben staan, deze speler moet de hele wedstrijd spelen.

2. Team tegenstander checken
Het is je eigen verantwoordelijkheid om je tegenstander zijn team te checken tijdens het squad scherm of in het in-game menu. Bij fouten meld dit direct bij de admins. Wedstrijden die de eerste helft voorbij zijn worden gezien als goedgekeurd, zelfs als er op dat moment een fout in het team zit van je tegenstander.

3. De algemene spelinstellingen
Uitnodigen: Je kan de tegenstander uitnodigen via het online vriendschappelijk format met de volgende instellingen:
- Lengte per helft: 6 minuten
- Besturing: Willekeurig
- Wedstrijd snelheid: Normaal
- Team type: Online FUT team

4. Verplicht wedstrijden uitspelen
Het is ten strengste verboden om een wedstrijd vroegtijdig te verlaten (RageQuit). Dit resulteert in een directe diskwalificatie, van het toernooi en de admins kunnen bepalen je voor langere tijd van het platform te schorsen. Hier kun je ook niet over in discussie gaan.

2. Tijdens het toernooi:

2.1. Online inchecken 
Een half uur (18:00) voordat het toernooi van start gaat (18:30) dien je online aanwezig te zijn in de toernooi pagina op het Home of esports platform en zal er een check-in button zichtbaar zijn op de plek van de aanmeld button, dit is er om er zeker van te zijn dat we alleen actieve spelers in het toernooischema verwerken. Meld jij je hier niet aan dan kan je niet deelnemen met het toernooi.

2.2. Start
Om een wedstrijd te starten volg je de volgende stappen:
1. Je tegenstander staat in het toernooischema, op zijn profiel kan je zijn PSN ID zien, deze voeg je toe aan je vriendenlijst op jouw playstation.
2. Ga naar het online speltype menu
3. Selecteer vriendschappelijk
4. Selecteer de algemene spelinstellingen zoals genoemd bij punt 1
5. Nodig je tegenstander uit en start de game

2.3. No show
Als je tegenstander niet komt opdagen binnen 10 minuten nadat de ronde van start gegaan is, win je automatisch de game. Neem contact op via de live chat met de toernooi moderator om dit kort te sluiten.

2.4. Connectie problemen
 Om connectie problemen te voorkomen is het van belang om de best mogelijk NAT type te selecteren:
- Beste NAT-type: Type-1 Open
- Meest voorkomend en prima om mee te spelen: Type-2 Moderate
- Minst goede NAT-type: Type-3 Strict.

Mocht het voorkomen dat je niet in staat bent om te connecten met je tegenstander worden er van beide spelers een foto gevraagd. De internetsettings en verbindingsstatus bepalen in dit geval wie de winst krijgt. Mocht het NAT-type gelijk zijn wordt er vanuit gegaan dat diegene met de laagste internetverbinding de veroorzaker is van de disconnection.

2.5. Noteren van uitslag
Na de wedstrijd moet er via deze toernooi pagina door beide spelers een uitslag ingevuld worden. Dit kun je doen door op jouw eigen wedstrijd te klikken. Komen de uitslagen overeen, zullen de punten en statistieken automatisch worden doorgevoerd in het platform. Worden er verschillende uitslagen ingevuld, krijgen beide spelers 10 minuten de tijd om met bewijsmateriaal te komen van desbetreffende uitslag. Het is dus altijd van cruciaal belang dat je een foto maakt van de uitslag met daarbij je gamer-tag in beeld. Als een tegenstander voortijdig afsluit wordt de stand die op dat moment op het scorebord staat doorgevoerd, hier moet je dus ook een foto van maken.

2.6 Poulefase
Als een deelnemer na het spelen van alle poule wedstrijden evenveel punten heeft behaald als een tegenstander, zal er worden geselecteerd op doelsaldo. Als dit vervolgens ook gelijk is zal er worden geselecteerd op onderling resultaat, als dit gelijk is, kijken we naar doelpunten voor. De winnaars van de groepen en nummers 2 stromen door naar de volgende ronde.

2.7 Knock-outs
Tijdens de knock-outfase speelt iedere deelnemer één keer tegen zijn of haar tegenstander. Wordt het gelijk dan wordt er direct een nieuwe wedstrijd gespeeld waarbij de winnaar wordt bepaald door een Golden Goal. In deze tweede wedstrijd dien je met hetzelfde team te spelen.

2.8 Puntensysteem
 
ELO Jouw toernooi resultaten hebben ook invloed op je Home of talent ranking. Het ingebouwde ELO systeem trackt de resultaten van jou en je tegenstander(s) en zorgt dat je op een eerlijke manier stijgt of zakt op de ranglijst.

Poule {{ pouleLetterFromNumber(poule) }}

Player 1 Player 2 Score
{{ slot.player_home.display_name }} ? vs. {{ slot.player_away.display_name }} ? bye

{{ slot.match.goals_home }}VS{{ slot.match.goals_away }}

Ronde {{ roundNumber }}

Player 1 Player 2 Score
{{ slot.player_home.display_name }} ? vs. {{ slot.player_away.display_name }} ? bye

{{ slot.match.goals_home }}    VS    {{ slot.match.goals_away }}

Poule {{ pouleLetterFromNumber(poule) }}

# Player G W GL V B P + -
{{ (index + 1) }} {{ player.display_name }} {{ getPlayerTotalPouleMatches(player) }} {{ player.participant.poule_matches_won }} {{ player.participant.poule_matches_tied }} {{ player.participant.poule_matches_lost }} {{ player.participant.poule_matches_byes }} {{ parseInt(player.participant.poule_points) }} {{ player.participant.poule_goals_for }} {{ player.participant.poule_goals_against }}

Vragen over het toernooi?

Hier staan de meest gestelde vragen van het FIFA 20 toernooi.

Powered by Home Of Esports

Home of esports