Home of esports Online Tournament

Datum 31 maart 2020
Tijdstip 18:30

Jouw wedstrijden

Hieronder zie je jouw eerst volgende wedstrijd. Wanneer jullie de wedstrijd gespeeld hebben, kan je hier de score invullen.

Nog even geduld...

We wachten tot je tegenstander de uitslag bevestigd heeft voordat je door kan naar de volgende wedstrijd.

Gefeliciteerd! 🎉🏆🎉

Je hebt het Home of esports Online Tournament gewonnen!

Helaas...

Je bent uitgeschakeld. Bedankt voor je deelname aan het Home of esports Online Tournament. We zien je graag de volgende keer weer terug!

Een klein momentje...

De andere spelers van het toernooi zijn nog niet zo ver. Nog een klein momentje voordat we de volgende ronde kunnen starten.
Check onder ‘programma’ of je nog een tegenstander moet krijgen voor deze ronde, of dat je een bye hebt. Dit betekent dat je automatisch een ronde verder bent en wat langer moet wachten op een volgende tegenstander.

Ronde {{ nextMatch.match.round }}

Player 1 Poule {{ pouleLetterFromNumber(nextMatch.match.poule) }} Player 2
{{ nextMatch.match.player_home.display_name }} ? vs. {{ nextMatch.match.player_away.display_name }} ?

Neem deel aan het exclusieve toernooi van Home of esports! Ga het duel aan met de grootste talenten uit het land in dit knock-out systeem. Durf jij het aan? 

Neem deel aan het exclusieve toernooi van Home of esports! Ga het duel aan met de grootste talenten uit het land in dit knock-out systeem. Durf jij het aan?

Let op! Dit toernooi heeft maar 16 plaatsen. Als je wint ga je door. Verlies je, dan ben je uit geschakeld. Schrijf je nu in!

BELANGRIJK! MELD JE AAN BIJ DE DISCORD SERVER VAN Home of esports (ZIE BOVENSTAANDE BUTTON 'LIVE CHAT') HIER WORDT ALLE INFORMATIE VOOR EN TIJDENS HET TOERNOOI GEDEELD.

PRIJZEN:
NUMMER 1: 500 FIFA-points

Spelregels:

1. De algemene spelinstellingen:

Uitnodigen: Je kan de tegenstander uitnodigen via het online vriendschappelijk format met de volgende instellingen:
- Lengte per helft: 6 minuten 
- Besturing: Willekeurig 
- Wedstrijd snelheid: Normaal
- Team type: Online

Teamkeuze: Selecteer een clubteam (geen landenteams), waarbij elk beschikbaar team uitgekozen mag worden. 

2. Tijdens het toernooi:

2.1. Online inchecken
Een halfuur (0.5 uur) voordat het toernooi van start gaat dien je online aanwezig om er zeker van te zijn dat we alleen actieve spelers in het toernooischema verwerken. Doe je dit niet kan je niet deelnemen met het toernooi.

2.2. Start
Om een wedstrijd te starten volg je de volgende stappen:
1. Je tegenstander staat in het toernooischema, op zijn profiel kan je zijn PSN ID zien, deze voeg je toe aan je vriendenlijst op jouw playstation.
2. Ga naar het online speltype menu
3. Selecteer vriendschappelijk 
4. Selecteer de algemene spelinstellingen zoals genoemd bij punt 1
5. Nodig je tegenstander uit en start de game

2.3. No show
Als je tegenstander niet komt opdagen binnen 10 minuten nadat de ronde van start gegaan is, win je automatisch de game. Neem contact op via de live chat met de toernooi moderator om dit kort te sluiten.

2.4. Connectie problemen

Om connectie problemen te voorkomen is het van belang om de best mogelijk NAT type te selecteren: 
- Beste NAT-type: Type-1 Open 
- Meest voorkomend en prima om mee te spelen: Type-2 Moderate
- Minst goede NAT-type: Type-3 Strict.

Mocht het voorkomen dat je niet in staat bent om te connecten met je tegenstander worden er van beide spelers een foto gevraagd. De internetsettings en verbindingsstatus bepalen in dit geval wie de winst krijgt. Mocht het NAT-type gelijk zijn wordt er vanuit gegaan dat diegene met de laagste internetverbinding de veroorzaker is van de disconnection.

2.5. Noteren van uitslag

Na de wedstrijd moet er via deze toernooi pagina door beide spelers een uitslag ingevuld worden. Dit kun je doen door op jouw eigen wedstrijd te klikken. Komen de uitslagen overeen, zullen de punten en statistieken automatisch worden doorgevoerd in het platform. Worden er verschillende uitslagen ingevuld, krijgen beide spelers 10 minuten de tijd om met bewijsmateriaal te komen van desbetreffende uitslag. Het is dus altijd van cruciaal belang dat je een foto maakt van de uitslag.

2.7 Knock-outs
Tijdens de knock-outfase speelt iedere deelnemer één keer tegen zijn of haar tegenstander. Wordt het gelijk dan wordt er direct een nieuwe wedstrijd gespeeld waarbij de winnaar wordt bepaald door een Golden Goal. 

2.8 Puntensysteem ELO
Jouw toernooi resultaten hebben ook invloed op je Home of talent ranking. Het ingebouwde ELO systeem trackt de resultaten van jou en je tegenstander(s) en zorgt dat je op een eerlijke manier stijgt of zakt op de ranglijst. 

Ronde {{ roundNumber }}

Player 1 Player 2 Score
{{ slot.player_home.display_name }} ? vs. {{ slot.player_away.display_name }} ? bye

{{ slot.match.goals_home }}VS{{ slot.match.goals_away }}

Algemeen

# Player G W GL V B P + -
{{ (index + 1) }} {{ player.display_name }} {{ getPlayerTotalMatches(player) }} {{ player.participant.matches_won }} {{ player.participant.matches_tied }} {{ player.participant.matches_lost }} {{ player.participant.matches_byes }} {{ parseInt(player.participant.points) }} {{ player.participant.goals_for }} {{ player.participant.goals_against }}

Vragen over het toernooi?

Hier staan de meest gestelde vragen van het FIFA 20 toernooi.

Powered by Home Of Esports

Home of esports